Μια κουζίνα γλυκιά σαν ‘’Σου με γέμιση… και σοκολάτα ‘’

Μια κουζίνα γλυκιά σαν ‘’Σου με γέμιση… και σοκολάτα ‘’

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας Gipfel με απόλυτη εργονομία και αισθητική, απεριόριστη λειτουργικότητα και άριστη τοποθέτηση, καθώς επιβλέπουμε οι ίδιοι τα έργα μας.

Οι κουζίνες μας, προσφέρουν ενέργεια, καλή διάθεση και γλύκα!

Όλοι μας γινόμαστε Master Chef σε κουζίνες που μας εμπνέουν!

Υλικά :

Για τη ζύμη:
110 – 180 γρ αλεύρι
75 γρ βούτυρο
1 φλυτζάνι νερό

Για τη γέμιση :
4  αυγά
1 κουτί κρέμα γάλακτος
5 κομ σοκολάτα κουβερτούρα
μισό κιλό παγωτό

Εκτέλεση :

Βάζουμε το νερό με το βούτυρο να βράσουν και περιμένουμε να κρυώσουν.
Ρίχνουμε ένα – ένα τα 3 αυγά, ανακατεύοντας τη ζύμη, μέχρι να κυλάει από το κουτάλι. Έπειτα, βουτυρώνουμε το ταψί ελάχιστα.
Βάζουμε το μίγμα στο κορνέ και κάνουμε σχήματα στο ταψί. Το βάζουμε στους 200°C  γύρω στα 25’.
Σε πολύ σιγανή φωτιά βάζουμε στην καραβάνα τη σοκολάτα, τη λιώνουμε και προσθέτουμε την κρέμα.
Βγάζουμε το ταψί και το αφήνουμε να κρυώσει. Ανοίγουμε τα σου και τα γεμίζουμε με παγωτό.
Τοποθετούμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με σοκολάτα.

Απολαμβάνουμε το γλυκό στην πιο γλυκιά μας κουζίνα Gipfel