Αλουμίνια Alstar στο Κολωνάκι

Γιατί όλο και περισσότερος κόσμος διαλέγει κουφώματα αλουμινίου για τα παράθυρα, τις μπαλκονόπορτες και τις πόρτες του σπιτιού του;
Πρώτα και πάνω απ’ όλα, είναι η ασφάλεια του χώρου μας. Τα κουφώματα αλουμινίου με την στιβαρή κατασκευή τους προσφέρουν υψηλή προστασία και σε συνεργασία με πληθώρα μηχανισμών αυξάνουν κατά πολύ το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού.
Μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού και απεριόριστες επιλογές εμφανίζει το αλουμίνιο, καθώς μπορούν να κατασκευαστούν όλοι οι τύποι των κουφωμάτων, οποιονδήποτε διαστάσεων, με αποτέλεσμα κάθε αρχιτεκτονικό έργο να έρχεται εις πέρας! Επιπλέον, διακρίνεται για την τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υφών, ώστε και ο πιο απαιτητικός πελάτης να βρει αυτό που θέλει!
Υψηλότερη αντοχή στο χρόνο και στη χρήση έχει το αλουμίνιο. Ένα κούφωμα αλουμινίου, είτε ανοιγόμενο κούφωμα, είτε συρόμενο κούφωμα προστατεύει το χώρο σας από το τσουχτερό κρύο το χειμώνα, αλλά και από τους καύσωνες το καλοκαίρι. Αν θέλετε το κρύο, η ζέστη και ο θόρυβος να περάσουν έξω από το σπίτι σας και να παραμείνουν έξω, επιλέξτε ενεργειακά αλουμίνια για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και κόστους!
Τεράστια θερμομόνωση αλλά και ηχομόνωση προσφέρει το αλουμίνιο, καθώς απομακρύνει το θόρυβο και το καθιστά ιδανικό για αστικές περιοχές. Επιπροσθέτως, δεν απορροφά υγρασία και δεν διαβρώνεται.
Το αλουμίνιο είναι απόλυτα οικολογικό υλικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Η μεγάλη διάρκεια ζωής του το καθιστά ιδανικό για κατασκευές.
< ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ