4 + 1 Λόγοι για να ντύσετε το σπίτι σας με Κουφώματα Αλουμινίου!

4 + 1 Λόγοι για να ντύσετε το σπίτι σας με Κουφώματα Αλουμινίου!

Κατά την αγορά κουφωμάτων, αναρωτιέται κανείς ποιο υλικό είναι το ιδανικό.

Γιατί όλο και περισσότερος κόσμος διαλέγει αλουμίνιο για τα παράθυρα, τις μπαλκονόπορτες και τις πόρτες του σπιτιού του; Κάτι θα ξέρει! Και τώρα θα μάθετε κι εσείς.

  1. Πρώτα και πάνω απ’ όλα, είναι η ασφάλεια μας. Τα κουφώματα αλουμινίου με την στιβαρή κατασκευή τους προσφέρουν υψηλή προστασία και σε συνεργασία με πληθώρα μηχανισμών αυξάνουν κατά πολύ το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού.
  2. Μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού και απεριόριστες επιλογές εμφανίζει το αλουμίνιο, καθώς μπορούν να κατασκευαστούν όλοι οι τύποι των κουφωμάτων, οποιονδήποτε διαστάσεων, με αποτέλεσμα κάθε αρχιτεκτονικό έργο να έρχεται εις πέρας! Επιπλέον, διακρίνεται για την τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υφών, ώστε και ο πιο απαιτητικός πελάτης να βρει αυτό που θέλει!
  3. Υψηλότερη αντοχή στο χρόνο και στη χρήση έχει το αλουμίνιο. Ένα κούφωμα αλουμινίου προστατεύει το χώρο σας από το τσουχτερό κρύο το χειμώνα, αλλά και από τους καύσωνες το καλοκαίρι. Αν θέλετε το κρύο, η ζέστη και ο θόρυβος να περάσουν από τη μόνωση στην «απομόνωση», επιλέξτε ενεργειακά αλουμίνια για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και κόστους!
  4. Τεράστια θερμομόνωση αλλά και ηχομόνωση προσφέρει το αλουμίνιο, καθώς απομακρύνει το θόρυβο και το καθιστά ιδανικό για αστικές περιοχές. Επιπροσθέτως, δεν απορροφά υγρασία και δεν διαβρώνεται.
  5. Το αλουμίνιο είναι απόλυτα οικολογικό υλικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Εκτός από τη μεγάλη διάρκεια ζωής του στις κατασκευές, μετά το τέλος της ζωής του μπορεί να ανακυκλωθεί πλήρως.