Τα κάγκελα ασφαλείας είναι άκρως απαραίτητα, κυρίως στον Α’ Όροφο!

Τα κάγκελα ασφαλείας είναι άκρως απαραίτητα, κυρίως στον Α’ Όροφο!

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας κλειδώνουν με ασφάλεια και θωρακίζουν εσάς και την οικογένεια σας.
Σύρονται και περιστρέφονται για μεγαλύτερη ορατότητα. 

Αποτελούν πρόσθετη ασφάλεια για την οικεία σας και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων το ιδανικό
για το σπίτι σας!

Βρισκόμασταν στην εταιρεία μας, σχεδιάζοντας το χώρο μιας κουζίνας.  Γύρω στις 09.00 π.μ. χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα ένα γνωστό μας ζευγάρι. Εμφανώς αναστατωμένοι και χωρίς να έχουν κοιμηθεί όλη τη νύχτα, άρχισαν να μας εξιστορούν τι είχε συμβεί. Το προηγούμενο βράδυ η γυναίκα, μόνη στο σπίτι ήρθε σε επαφή με μια τρομακτική εμπειρία. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθόταν αμέριμνη στον καναπέ της. Ξάφνου, άκουσε ένα θόρυβο, αλλά βέβαια δεν φανταζόταν αυτό που συνέβαινε. Γεμάτη περιέργεια αλλά και φόβο άρχισε να κινείται προς το πίσω μπαλκόνι, όπου ερχόταν ο ήχος.
Τρεις διαρρήκτες κοπανούσαν το κούφωμα με σκοπό να μπουν μέσα. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε. Ευτυχώς κάποιοι γείτονες άκουσαν τις φωνές της, βγήκαν στα μπαλκόνια και οι διαρρήκτες αναγκάστηκαν να φύγουν.

Το ότι η οικία βρισκόταν στο πρώτο όροφο και μάλιστα με θέα στον ακάλυπτο ήταν αυτό που προσέλκυσε τους ληστές.

Τους προτείναμε να κατασκευάσουμε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας στο χώρο τους, τα οποία είναι ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος για την προστασία του χώρου και της οικογένειας τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Αλουμίνια σε Μεζονέτα στην Κάντζα 

Σύστημα Σκίασης EUROPA LOUVRES SHADING SYSTEM

Γιατί να επιλέξετε ALSTAR για το κούφωμα, την κουζίνα και τη θωρακισμένη σας;