Βάλτε τα σωστά κουφώματα στο παραθαλάσσιο σπίτι σας!

Βάλτε τα σωστά κουφώματα στο παραθαλάσσιο σπίτι σας!

Έχετε σπίτι δίπλα στη θάλασσα και σκέφτεστε τι είδους κουφώματα είναι τα ιδανικά;
Κουφώματα που ταιριάζουν τέλεια στο εξοχικό παραθαλάσσιο σπίτι σας.
Ο φίλος μου ο Νίκος είναι πιλότος. Ελάχιστες μέρες το χρόνο τον βλέπει το σπίτι του. Συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στα σύννεφα στο επάγγελμα μόνο, γιατί στην πραγματική ζωή είναι ρεαλιστής. Το όνειρο του ήταν να έχει ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα. Φαίνεται είχε χορτάσει από ουρανό και πλέον ήθελε θάλασσα.  Έπειτα από το χτίσιμο της οικίας του, ήρθε η ώρα για τα κουφώματα.

Μια μέρα με παίρνει τηλέφωνο:
‘’Θέλω να βάλω κουφώματα στο παραθαλάσσιο σπίτι μου. Τι μου προτείνεις; ’’

Αφού μετρήσαμε με ακρίβεια τα ανοίγματα του χώρου, συζητήσαμε για τις καλύτερες δυνατές λύσεις, αναφέροντας αναλυτικά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν με όλες τις τεχνικές τους λεπτομέρειες, το τελικό κόστος κατασκευής, και τέλος ο ακριβής χρόνος παράδοσης του έργου.

Μετά από μία ολοκληρωμένη μελέτη, σχέδια και συζήτηση στην εταιρεία μας, καταλήξαμε. Ο Νίκος είχε λατρεία για τα ξύλινα κουφώματα. Όπως και να το κάνουμε, η όψη του ξύλου εμπνέει οικειότητα, ζεστασιά.

Ωστόσο λόγω της μικρής απόστασης που είχε το σπίτι του από την παραλία και της τεράστιας φθοράς που θα είχε η οποιαδήποτε άλλη επιλογή, κατασκευάσαμε αλουμίνια σε χρώμα ξύλου. Έτσι και ο πελάτης μας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και τα αλουμίνια έμειναν στην άψογη θέση τους για πολλά πολλά χρόνια, χωρίς συντήρηση.
Λύσεις υπάρχουν!

Καλέστε μας για να ανακαλύψουμε μαζί ποιο είναι το ιδανικό κούφωμα για την κατοικία, το γραφείο, το ξενοδοχείο, το εξοχικό σας.  210 7757 776

Μπορεί να σας αρέσει:

Η Ηχομόνωση στο κούφωμα δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη! 

Βάλτε χρώμα στα κουφώματα σας! Χρωματολόγιο Europa

Ανοιγόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα EOS 78 Hybrid